fbpx

Novosti

featured medis

Koliko traje liječenje gljivične infekcije nokta?

Gljivične infekcije češće su u starijih osoba, dijabetičara, sportaša, bolesnika s poremećajima cirkulacije i perifernog živčanog sustava te kod oslabljenog imunološkog sustava. Česta oštećenja noktiju i stopala također povećavaju rizik od gljivične infekcije, posebno u starijih osoba.
Poliklinika Manola Akademija logo_vectorized
,

1. podološka akademija

Osobita nam je čast zaželjeti Vam dobrodošlicu i pozvati na sudjelovanje na prvoj podološkoj akademiji u Hrvatskoj u organizaciji Poliklinike Manola
poliklinia manola nokti
,

Boja nokta: što nam znači?

Kod prisutnosti smeđe boje nokta u vidu tračka koji se pruža cijelom dužinom nokta od matriksa do distalnog ruba ili melanonihije, s ciljem ranog otkrivanja melanoma, potrebno je odgovoriti na sljedeća pitanja...
Poliklinika_Manola_spiralna_dinamika (7)
,

Spiralna dinamika

Koncept spiralne dinamke je osmišljen prije 20 godina od strane liječnika i fizioterapeuta a temelji se na analizi i dijagnostici problema lokomotornog sustava u kretanju.
poliklinika manola palpitacije
,

Palpitacije

Palpitacije su neugodan osjećaj ubrzanog ili nepravilnog srčanog rada. Pacijenti mogu opisivati ili nepravilan srčani rad kao „preskakivanje“, ili ubrzani, koji može biti pravilan i nepravilan. Ovakav opis već ima veliku dijagnostičku vrijednost o otkrivanju uzroka palpitacija.
Poliklinika manola holter ekg
,

Holter EKG-a

Holter EKG-a najčešće se koristi u svrhu dijagnostike poremećaja srčanog ritma i smetnji provođenja (simptomatskih i nesimptomatskih) ili kod simptoma kao što su omaglice, vrtoglavice ili gubitak svijesti, a za koje postoji sumnja da su uzrokovane poremećajima srčanog ritma – aritmijama.